Recent Comments
Categories

Origins 2014

21 January, 2014 (16:51) | Uncategorized | By: breamy98@yahoo.com

Our game schedule for Origins 2014.  The convention is still a ways away, so this might change slightly, but here is the current list of events.  We are still working on getting everyone’s events listed, so this list will be updated as additional events come in.

Wednesday
9am – Red Shirts to the Rescue! (Savage Worlds, Role Playing) – 4 hrs GM: Melanie
9am – Spongebob Cthulhu: The Case of the Sword (Realms of Cthulhu-Savage Worlds, Role Playing) 4 hrs GM: Rich Downey
9am - Smash Up (Smash Up, Board Game) – 2 hrs GM: Trisha Kloha
9am – King of Tokyo (King of Tokyo, Board Game) – 3 hrs GM: Mae Spens
11am – Carcassonne (Carcassonne, Board Game) – 2 hrs  GM: Trisha Kloha
11am – Settlers of Indiana and Ohio (Settlers of Catan, Board Game) – 2 hrs GM: Mark Kloha
1pm – Simpletech (Simpletech, Miniatures) – 4hrs – Multiple GM’s
1pm – Ro no Raggy I’m a Dog Boy (Rifts, Role Playing) – 4 hrs GM: Jim Brown
2pm – Agricola: Gamer’s Deck (Agricola, Board Game) – GM: Trisha Kloha
2pm – Ticket to Ride (Ticket to Ride, Board Game) – 2 hrs GM: Mark Kloha
2pm – Urban Renewal (Car Wars, Miniatures) – 4 hrs GM: Rich Downey
2pm – Red Shirts meet the Browncoats (Fate Accelerated, Role Playing) – 4hrs GM: Melanie
4pm – Flash Point: Fire Rescue (Flash Point, Board Game) – 2 hrs GM: Mark Kloha
6pm – Circus Fantasticus (Circus Giganticus, Miniatures) – 4 hrs GM: Earl Lindsay
7pm – Tsuro & Tsuro of the Seas (Tsuro, Board Game) – 2 hrs GM: Trisha Kloha
7pm – Settlers of New York (Settlers of Catan, Board Game) – GM: Mark Kloha
7pm – Darkness Beckons (Rifts: Chaos Earth, Role Playing) – 4 hrs GM: James Brown
9pm – Red Dragon Inn 1, 2, 3 (Red Dragon Inn, Card Game) – 2 hrs GM: Trisha Kloha

Thursday
9am – The Beale of Boregal (Numenera, Role Playing) – 4 hrs GM: Andy Shockney & Jim Brown
9am – Rippers: Rampage in Oakhurst (Savage Worlds Showdown, Miniatures) – 4 hrs GM: Dave Russo
9am – Red Shirts in the Land Before Time! (Savage Worlds, Role Playing) – 4 hrs GM: Melanie
9am – Is that a leak? (Dark Heresy, Role Playing) – 4 hrs GM: Rich
9am – Ogre Designers Edition (Ogre, Miniatures) – 2 hrs GM: Blair
9am – Alhambra (Alhambra, Board Game) – 2 hrs GM: Trisha
10am – Kingsburg (Kingsburg, Board Game) – 2 hrs GM: Becky
10am – Betrayal at House on the Hill (Betrayal at House on the Hill, Board Game) – 3 hrs GM: Mae
10am – Action Off DeKasser IV. (Full Thrust, Miniatures) – 4 hrs GM: David Nelson (Mini’s hall)
11am – Ogre Designers Edition (Ogre, Miniatures) – 2 hrs GM: Blair
11am – Downfall of Pompeii (Downfall of Pompeii – Board Game) – 2 hrs (Trisha)
11am – Settlers of Penn/New Jersey (Settlers of Catan – Board Game) – 2 hrs (Mark)
2pm – Rippers: Lost Island Showdown (Savage Worlds Showdown, Miniatures) – 4 hrs GM: Dave Russo
2pm – Convoy HX-2429 (Full Thrust, Miniatures) – 4 hrs GM: David Nelson (Mini’s Hall)
2pm – Circus Fantasticus (Circus Giganticus, Miniatures) – 4 hrs GM: Earl
2pm – Alliance Assult on Imperial Ship Yards (Star Wars Silent Death, Miniatures) – 4 hrs GM: Rich
2pm – Love of the Lichqueen – A RoleMaster crit-tastic adventure (Rolemaster, Role Playing) 4 hrs GM: Chris
2pm – A Classic Dungeon Crawl (D&D 1st Ed., Role Playing) – 4 hrs GM: Blair & Becky
2pm – Scooby Doo on Mystery Monster Island (Fate Accelerated, Role Playing) – 4 hrs GM: Melanie
2pm – Castle Panic (Castle Panic, Board Game) – 2 hrs GM: Mark
2pm – Kingsburg (Kingsburg, Board Game) – 2 hrs GM: Trisha
4pm – Dixit (Dixit, Card Game) – 2 hrs GM: Trisha
4pm – Settlers of New York (Settlers of Catan, Board Game) – 4 hrs GM: Mark
6pm - Ghost Tower of Inverness (Fate Accelerated, Role Playing) 4 hrs GM: Shane
7pm – Bureau 13 – Long dark death, by murder (Fate Accelerated, Role Playing) 4 hrs GM: Chris & Earl
7pm – Bureau 13: Investigation at the Sheep Farm (Fate Core System, Role Playing) 4 hrs GM: Rich
7pm – The Package (Hollow Earth Expedition, Role Playing) 4 hrs GM: Jim
7pm – Agricola: Legen*dairy Deck (Agricola, Board Game) – 4 hrs GM: Trisha
7pm – Super heavy vs. light forces or T-rex vs. Raptors (Full Thrust, Miniatures) – 4 hrs GM: David Nelson (Mini’s Hall)
8pm – Pandemic (Pandemic, Board Game) – 2 hrs GM: Blair
8pm – Star Trek Catan (Star Trek Catan, Board Game) – 3 hrs GM: Mae
10pm – Lords of Waterdeep (Lords of Waterdeep – Board Game) – 2 hrs (Blair)

Friday
9am – The Lost Tribe of Samus (Savage Worlds, Role Playing) – 4 hrs GM Dave Russo
9am – Frag Capture the Flag (Frag, Miniatures) – 2 hrs GM: Blair
9am – Elder Sign (Elder Sign, Board Game) – 2 hrs GM: Becky
9am – Settlers of Indiana and Ohio (Settlers of Catan, Board Game) 2 hrs GM: Mark
9am - Ghost Tower of Inverness (Fate Accelerated, Role Playing) 4 hrs GM: Shane
9am – Long Winter (Black Crusade, Role Playing) – 4 hrs GM: Mae
9am – Wizard’s Challenge VII (D&D 3.5, Role Playing) – 4 hrs GM: Michael & Jim
9am – March to the center of the Earth! (Hollow Earth Expedition, Role Playing) – 4 hrs GM: Rich
10am – Food Run (Unstoppable Horde – unpublished Miniatures) – 4 hrs GM: David Nelson (Mini’s Hall)
11am – Frag Capture the Flag (Frag, Miniatures) – 2 hrs GM: Blair
11am – Road Kill Rally (Road Kill Rally, Board Game) – 2 hrs GM: Becky
11am – Dixit (Dixit, Card Game) – 2 hrs GM: Trisha
11am – Settlers of Penn/New Jersey (Settlers of Catan, Board Game) – 2 hrs GM: Mark
2pm – Pandemic (Pandemic – Board Game) – 2 hrs (Blair)
2pm – Castle Panic: The Wizards Tower (Castle Panic – Board Game) – 2 hrs (Mark)
2pm – Alhambra (Alhambra – Board Game) 2 hrs (Trisha)
4pm – Downfall of Pompeii (Downfall of Pompeii – Board Game) – 2 hrs (Trisha)
7pm – The Black Hand (Savage Worlds Showdown – Miniatures) (Dave 3.0)
7pm – Ozzy Osbourne m(eats) the Muppetshow! (Savage Worlds – Role Playing) (Chris)
7pm – Zombie Munchkin (Munchkin – Card Game) 2 hrs (Trisha)
7pm – Flash Point: Fire Rescue (Flash Point – Board Game) – 2 hrs (Mark)
9pm – King of Tokyo (King of Tokyo, Board Game) – 2 hrs (Trisha)

Saturday
9am – Clay-o-rama Mega Battle! (Clay-o-rama – Play dough Miniatures) (Becky & Chris)
9am – Agricola: Player’s Choice (Agricola, Board Game) 3 hrs GM: Trisha
9am – The Depths of Baradahm Pt I (Narosia – Role Playing) 4 hrs (Shane)
11am – Nuns on the Run (Nuns on the Run – Board Game) 2 hrs (Mark)
1pm – <NAME-WITHHELD MONSTER> Attacks <UNNAMED Asian City> (N/A – Miniatures) – 2 hrs (Chris)
2pm – Castle Panic (Castle Panic, Board Game) 1 hr (Blair & Grant)
2pm – Elder Sign (Elder Sign – Board Game) – 2 hrs (Becky)
2pm – Tsuro & Tsuro of the Seas (Tsuro – Board Game) – 2 hrs (Trisha)
3pm – Castle Panic w/ Expansion (Castle Panic, Board Game) 1 hr (Blair & Grant)
4pm – Smarty Party (Smarty Party – Trivia Game) 2 hrs (Trisha)

Sunday

9am – The Depths of Baradahm Pt II (Narosia – Role Playing) 4 hrs (Shane)

Are there any events you would like to see us run, or wondering why we aren’t running something we ran in the past?  Let us know in the comments.  We might not be able to add it this year, but we’ll consider it for GenCon, U-Con or Origins next year…

UCON fast approaching

30 August, 2012 (21:12) | Conventions, UCon | By: elindsay

Ucon just announced their new location for this year. It looks pretty impressive. We’re fi.alizong our games for the con.

Any requests?

Amorphous Blobcast s2e4: GenCon Report

26 August, 2012 (21:58) | Conventions, GenCon Indy, Podcast | By: elindsay

Latest Blobcast is up

 

Happy Birthday Robot

20 August, 2012 (22:45) | Earl, GenCon Indy | By: elindsay

I was fortunate enough to purchase a copy of Happy Birthday Robot at GenCon this year. I must say the thing I love about indie games is the diverse mechanics applied to specific games. They are always very focused and provide a unique feel for the game. They also create such inspiration to spin you in New directions.

HBR is a storytelling game where you write a story based on one phrase, as a default that phrase is Happy birthday Robot. There are dice mechanics that dictate how many words you get to write, AMD how many words your fellow players get to add to your sentance.

The beauty of the game, outside of its mechanics, is on the very last page. It is suggested that once you’re familiar with the game you create your own phrase to start the game.

This would be an amazing prop to not only tell whatever story you want, but to perhaps sketch out the draft for another rpg adventure!

Might I suggest: “It was the rescue of a lifetime”?

The newest member

18 August, 2012 (18:43) | Conventions, GenCon Indy, Members | By: elindsay

Josh ‘Mr Steinberg’ Noiman

image

New shirts

18 August, 2012 (16:22) | Conventions, GenCon Indy | By: elindsay

And the green shirts make their debut.

image

Just another Tequila Sunrise

17 August, 2012 (19:00) | Uncategorized | By: elindsay

I just font know how the drury makes money on free cocktails?!

image

On the way to GenCon

17 August, 2012 (16:23) | Uncategorized | By: elindsay

At the b
order.

image

Amorphous Blobcast S2e3 Zombie Train

2 July, 2012 (20:40) | GenCon Indy, Podcast | By: elindsay

New Blobcast episode up at YouTube

Blobcast video episode

17 June, 2012 (14:18) | Uncategorized | By: elindsay

We tried out a video episode of the podcast, let us know what you think.

And yes, Andy was black screen most of the time, just go with it, you’ll be happy you did… or scarred for life.